Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Lembessiart 2011

Το Lembessiart 2011 είναι γεγονός! Μετά από την περσινή επιτυχία του, οι αίθουσες τέχνης της οδού Λεμπέση πάνε κόντρα στην κρίση της εποχής και σας καλούν το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Οκτωβρίου σε αυτή τη γιορτή της τέχνης, γεμάτη ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Από τις 11:00 το πρωί έως και τις 22:00 το βράδυ το δρομάκι της τέχνης υποδέχεται παιδιά, καλλιτέχνες, κουκλοπαίκτες, μουσικούς, χορευτές, παραμυθάδες και πολλούς ακόμη πρωταγωνιστές και περιμένει εσάς και τα παιδιά σας να γιορτάσετε μαζί τους!

Ζωγραφική και κουκλοθέατρο για παιδιά, αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους, παντομίμα, επίδειξη χαρακτικής τέχνης με συμμετοχή του κοινού, θεατρική παράσταση και animation από παιδιά, επίδειξη της τεχνικής της μαρμαρογραφίας, video art, εικαστικές performances, μουσική, χορός, υπαίθρια έκθεση γλυπτικής και εικαστικές εγκαταστάσεις είναι μερικές από τις εκπλήξεις του διημέρου!

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα!

Οργανωτές της εκδήλωσης είναι οι αίθουσες τέχνης:

και το εργαστήριο Βιομηχανικού Design


Υποστηρικτές:

Passaggio music - cafe (Λεμπέση 2)
Crème Chocolat (Λεμπέση 11)
Regal Cafe Bar (Μακρυγιάννη 29)

που θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε μειωμένες τιμές σε συγκεκριμένες ώρες.

Χορηγοί:

Winepoint (Α. Διάκου & Πορινού 2)
FUNBIKE (Λεμπέση 1)
Gelato πόλη (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 8)
Fine & Handmade Papers (Ταταούλων 12-14, Ν. Σμύρνη)

Facebook Event: lembessiart2011

2 σχόλια:

  1. Τέλεια διοργάνωση, πέρυσι είχα έρθει με τα πιτσιρίκια μου και είχαμε περάσει απίστευτα, ειδικά τα δύο πρωινά με το κουκλοθέατρο και τις τεράστιες μπάλες που ζωγράφιζαν τα μικρά.. πολύ ωραία! Το βράδυ δεν πρόλαβα το χορό αλλά η μουσική ήταν τέλεια! Θα προσπαθήσουμε και φέτος να έρθουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η επίδειξη της χαρακτικής εξαιρετική! Ακόμα έχω το μικρό χαρακτικό ενθύμιο! και οι μαρμάρινες κούτες στο δρόμο ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ! θύμιζαν πεταμένα χαρτόκουτα.. από μάρμαρο! τέλεια!

    Φέτος μάλλον θα είμαι εκεί την Κυριακή μόνο δυστυχώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή